Het laatste nieuws

Bye Bye Skype for Business, Microsoft Teams is on!

Microsoft stopt in 2021 met Skype for Business Online. Het bedrijf maakt van Microsoft Teams het standaardplatform voor online vergaderingen, telefoneren en chatten.

Microsoft Teams is super eenvoudig in gebruik. De online versie en de client werken beiden erg goed in veel verschillende browsers, en de iPhone en Android app die er bij hoort is ook echt erg goed.
Het doet wat je verwacht van een platform dat gericht is op samenwerken. Ondanks dat SharePoint en Skype echt wel veel vriendelijker in gebruik zijn geworden de laatste jaren is Teams de schil bovenop deze
techniek die je wel echt helpt om productiever te zijn. Een aanrader om mee aan de slag te gaan als je ’t ons vraagt.

Succesvol migreren naar Microsoft Teams

Maar pak het gedegen aan, en ga niet over een nacht ijs. En ja, natuurlijk kan HCS je daarbij helpen. En laten we vooral ook elkaar helpen, door de uitdagingen met elkaar te delen, de weerstand te bespreken en samen naar oplossingen te zoeken om de migratie wel een succes te laten zijn. Want dat je over moet is eigenlijk wel een feit.

Al overtuigd dat Microsoft Teams kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie, maar je weet nog niet precies hoe je moet beginnen? Onze accountmanager John en Dave helpen je hierbij!

JÁÁÁ, HAPPY NIEUWS ÉN WAT ZIJN WE TROTS!

Ons eerste HAPPY innovation magazine is klaar!
Een glossy magazine waarin je kan lezen wie wij zijn, wat wij doen, wat ons uniek maakt en welke dienstverlening wij jou kunnen bieden! Maar je leest ook inspirerende interviews van onze enthousiaste collega’s waarin ze vertellen waarom werken bij HCS – Happy Innovation zo leuk is!

We bedanken in het bijzonder onze partners Centenna, Clevertouch, Cloudwise, ErgoXS, Gynzy, HP, Leba Benelux, Digizoo, Philips, SDC, Smart Metals, Sony, Terra Computers Nederland, Veenman BV, Voicedata voor hun bijdrage om dit gave magazine te realiseren!

Ook nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij… 😉 Via deze link vind je de digitale versie. Ontvang je liever een print exemplaar?
Onze accountmanagers komen er graag één overhandigen. Wil je daar niet op wachten, stuur ons dan een mail, dan sturen we er één op!

In één woord: GENOTEN!

Vrijdag 28 februari was het eindelijk zover! De opening van ons nieuwe pand!

“We waren al enthousiast over de vele aanmeldingen, maar de opkomst was boven verwachting. Ruim 300 personen waaronder relaties, onze partners Veenman & Cloudwise, maar ook buren, familie en vrienden hebben we mogen begroeten. Hopelijk hebben we een goed beeld kunnen geven van onze nieuwe werkplek, waar we de komende jaren verder kunnen groeien. Naast de vele mooie woorden, hebben we ook prachtige cadeaus en bloemen ontvangen. We willen iedereen dan ook bedanken voor de komst.  Het was fantastisch!”


Bekijk hier de sfeerfoto’s !

HCS bij het programma "De Barometer" op RTL Z | 19 februari 2019

HCS helpt je graag bij het aanschaffen én succesvol implementeren van digitale systemen. Of het gaat om in de cloud werken, digitale middelen in de klas of het opnieuw inrichten van je vergaderruimte, bij HCS gaan we voor kwaliteit en staat jouw tevredenheid centraal!