BLIJF LEREN MET COOL

Scholen hebben hun deuren moeten sluiten. Wij vinden dat onderwijs zoveel mogelijk doorgang moet vinden. Hoe pak je dat aan als je leerkrachten en leerlingen thuis zitten? Lees het hier: in verbinding blijven ondanks corona

Wil je up-to-date blijven over nieuwe info, materialen, handleidingen, webinars en tips? Volg dan deze site van onze partner Cloudwise: ‘Blijven leren met COOL‘. Deze site wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe info, dus zet deze vooral bij je digitale bladwijzers.

HCS – Happy Innovations is partner van Cloudwise

HCS helpt je verder.. Blijf leren met COOL

De school is dicht.. Kun je het onderwijs voortzetten in een andere vorm? Hoe pak je dat aan? Wij geven de antwoorden..

CORONA | WIJ HANTEREN DE VOLGENDE MAATREGELEN

Om verspreiding van het Corona Virus tegen te gaan heeft de overheid verschillende maatregelen ingevoerd. HCS doet er alles aan om de service die je van ons gewend bent, voort te zetten.

🔹 Wij attenderen relaties en medewerkers op de hygiënevoorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid;
🔹 Wij vragen onze relaties en medewerkers alert te zijn op de symptomen
🔹 Voor jouw en onze veiligheid geven we geen hand, maar groeten we elkaar
🔹 We zijn ‘gewoon’ geopend, maar hanteren een beperkte bezetting. Om gemaakte afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan hebben we de mogelijkheid tot videoconferenties via Starleaf
🔹  Staan er installaties bij jou op school gepland? Dan zal er in goed overleg worden gekeken naar de verschillende mogelijkheden om de eventuele installatie wel te laten plaatsvinden

In één woord: GENOTEN!

Vrijdag 28 februari was het eindelijk zover! De opening van ons nieuwe pand!

“We waren al enthousiast over de vele aanmeldingen, maar de opkomst was boven verwachting. Ruim 300 personen waaronder relaties, onze partners Veenman & Cloudwise, maar ook buren, familie en vrienden hebben we mogen begroeten. Hopelijk hebben we een goed beeld kunnen geven van onze nieuwe werkplek, waar we de komende jaren verder kunnen groeien. Naast de vele mooie woorden, hebben we ook prachtige cadeaus en bloemen ontvangen. We willen iedereen dan ook bedanken voor de komst.  Het was fantastisch!”


Bekijk hier de sfeerfoto’s !

HCS bij het programma "De Barometer" op RTL Z | 19 februari 2019

HCS helpt je graag bij het aanschaffen én succesvol implementeren van digitale systemen. Of het gaat om in de cloud werken, digitale middelen in de klas of het opnieuw inrichten van je vergaderruimte, bij HCS gaan we voor kwaliteit en staat jouw tevredenheid centraal!

HCS - Happy Innovation in Kijk op Oost Nederland

Holland Computer Systems. Decennialang was het een gekende speler in voornamelijk Oost-Nederland. Maar de vlag dekte de lading niet meer. Dus is HCS Happy Innovation geboren. Nog steeds gevestigd in Hengelo, maar zich tegenwoordig vooral toeleggend op audiovisuele toepassingen en cloudoplossingen.