fbpx

We zijn officieel partner van

cloudwise

Cloudwise helpt scholen met moderne ICT-oplossingen, waaronder het Cloudwise Cool Portaal. Een platform waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijk naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken.

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen- op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen zij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

xbc hengelo 

XBC Hengelo is jouw regionale Xerox verkooppunt voor alle Xerox kopieer- en printapparatuur, Xerox Managed Print Services en document gerelateerde bedrijfsoplossingen.

Onze samenwerking met Xerox stelt ons in staat om onze regionale klanten te voorzien van de beste technologische apparatuur service en support. Door onze samenwerking zijn wij ook jouw aanspreekpunt voor al jouw Audiovisuele, IT én Cybersecurity vraagstukken: Van touchscreens tot het inrichten van complete Microsoft 365 werkplekken en klimaatbeheersingsmonitoring.

Clevertouch is één van de marktleiders op gebied van interactieve schermen voor educatief en zakelijk gebruik. HCS is dé partner en heeft het certificaat voor geautoriseerd leverancier van Clevertouch Nederland.

Newline ontwikkelt interactieve hardware- en softwareoplossingen die een intuïtieve gebruikerservaring bieden en de kloof overbruggen tussen de digitale werkplek en je persoonlijke digitale wereld. Onderwijzen, presenteren, samenwerken, video callen, brainstormen of gewoon annoteren. Newline maakt het super gemakkelijk en leuk! HCS is geautoriseerd partner en heeft het certificaat voor geautoriseerd leverancier van NEWLINE Nederland.

𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐂𝐥𝐨𝐮𝐝 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 (𝐆 𝐒𝐮𝐢𝐭𝐞) 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭

Het kan lastig zijn om vooraf de kwaliteit van een leverancier te bepalen. Toch wil je weten of een leverancier de juiste technische kennis en ervaring heeft om jouw zakelijke uitdagingen op te lossen. HCS Happy Innovation heeft aantoonbare kennis en ervaring en is daarmee officieel Google Cloud Partner.