fbpx

We zijn officieel partner van

cloudwise

Cloudwise helpt scholen met moderne ICT-oplossingen, waaronder het Cloudwise Cool Portaal. Een platform waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijk naar applicaties van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen klikken.

Al vanaf 1919 is Veenman expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen- op het gebied van print, informatie- en communicatiemanagement en audiovisuele toepassingen – zorgen zij ervoor dat de medewerkers van onze klanten altijd, overal, gemakkelijk en veilig gebruik kunnen maken van informatie.

Clevertouch is één van de marktleiders op gebied van interactieve schermen voor educatief en zakelijk gebruik. HCS is dé partner en heeft het certificaat voor geautoriseerd leverancier van Clevertouch Nederland.

Newline ontwikkelt interactieve hardware- en softwareoplossingen die een intuïtieve gebruikerservaring bieden en de kloof overbruggen tussen de digitale werkplek en je persoonlijke digitale wereld. Onderwijzen, presenteren, samenwerken, video callen, brainstormen of gewoon annoteren. Newline maakt het super gemakkelijk en leuk! HCS is geautoriseerd partner en heeft het certificaat voor geautoriseerd leverancier van NEWLINE Nederland.